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FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET 
 
Broadway Promenade Condominium Association, Inc. ("Association") 
 
Q: What are my voting rights in the Association? 
A: An owner or owners of a single condominium parcel shall collectively be entitled to one (1) 
vote in the Association for each Residential Unit. 
 
Q: What restrictions exist on my right to use my Unit? 
A: 'Except as otherwise set forth in the Declaration and the rules and regulations, no alterations 
are permitted without the prior consent of the Board of Directors; and occupants shall not exceed 
two (2) persons per bedroom. Please refer to Article 17 of the Declaration of Condominium of 
Broadway Promenade, a Condominium ("Declaration") and the rules and regulations of the 
Association, a copy of which is attached to the Declaration as an exhibit for these and other 
restrictions. 
 
Q: What restrictions exist on the leasing of my Unit? 
A: The lease must be on a form approved by the Association and there shall be no more than one 
(1) lease in any one year period with a minimum lease term of ninety (90) days. No more than 
thirty percent (30%) of the Residential Units in the Condominium may be leased at any time. For 
additional information on these and other leasing restrictions, please refer to Section 17.8 of the 
Declaration. 
 
Q: How much are my assessments to the Association for my Unit type and when are they 
due? 
A: Assessments are payable monthly in advance and are due on the first day of each month, 
unless otherwise ordered by the Board of Directors, and are payable monthly in advance as 
shown in the Operating Budget attached. 
 
Q: Do I have to be a member of any other Association? If so, what is the name of the 
association and what are my voting rights in this association? Also, how much are my 
assessments? 
A: The Association will be required to' be a member of the Broadway Promenade Master 
Association, Inc. Assessments to the Master Association will be paid by the Unit Owners and 
will be assessed to Unit Owners of the Condominium as a line item on the Master Association 
Budget. The Association will be entitled to one (1) vote in the Master Association. 
 
Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 
facilities? If so, how much am I obligated to pay annually? 
A: You are not required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 
facilities. 
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